Arox termékek

AROX Muslica csapda

A csapda egyedi kialakításának és a folyadék különleges összetételének köszönhetően csapdába csalja a muslicákat, és a helyiségből pár órán belül eltűnnek a muslicák. Az AROX Muslica csapda kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és használatával megszabadulhat a zavaró muslicáktól. A csapda alkalmazható lakóhelységek, pékségek, cukrászdák, élelmiszer feldolgozó üzemek, éttermek, üzletek és egyéb nyilvános helységek védelmére, valamint a gyümölcstermesztési területén. A csapdába töltött folyadék négy héten át fejti ki hatékonyságát. A csapda utántölthető.

AROX Muslica csalogató folyadék

Az AROX Muslica csalogató folyadék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és használatával megszabadulhat a zavaró muslicáktól. Az AROX Muslica Csapda utántöltésére használható. A folyadék különleges összetételének köszönhetően csapdába csalja a muslicákat. A folyadék alkalmazható lakóhelységek, pékségek, cukrászdák, élelmiszer feldolgozó üzemek, éttermek, üzletek és egyéb nyilvános helységek védelmére, valamint a gyümölcstermesztési területén. A folyadék négy héten át fejti ki hatékonyságát.

AROX Generation PAT rágcsálóirtó pép + állomás

Felhasználásra kész csomagolás, amely zárt rágcsálófogó csapdában tartalmazza a 2 db pépet. A kifejezetten erre a célra készült csapda biztosíték arra, hogy véletlenül sem férhet hozzá nem célszervezet állat vagy ember. A csapdát a házon belül is lehet használni, ill. kiszolgáló épületekben, és bárhol ahol rágcsáló felbukkanhat. A csapda később újratölthető péppel.

AROX Generation PAT rágcsálóirtó pép + állomás

Felhasználásra kész csomagolás, amely zárt rágcsálófogó csapdában tartalmazza a 10 db pépet. A kifejezetten erre a célra készült csapda biztosíték arra, hogy véletlenül sem férhet hozzá nem célszervezet állat vagy ember. A csapdát a házon belül is lehet használni, ill. kiszolgáló épületekben, és bárhol ahol rágcsáló felbukkanhat. A csapda később újratölthető péppel.
Újrahasználható csapda. A pépet ne nyissa fel!
A csomagban található 100 g pép, és a kulcs.