Get off

Get off kutya és macska riasztók

Get off kutya és macskariasztók elszoktatják a háziállatokat a piszkítástól.

Get off kutya és macskariasztó termékek

GET OFF Elszoktató gél 240 g

A zselé kristályok laza elterítésével hatásos eredményt érhetünk el mindenféle időjárási körülmények között, a szer ugyanis fokozatosan bocsájt ki egy erős illatot, amely megtéveszti a kutyák és a macskák szaglását. A szert használhatjuk töményen a kövezeten, a pázsit körül vagy a virágágyásokban.

GET OFF Elszoktató gél 460 g

A zselé kristályok laza elterítésével hatásos eredményt érhetünk el mindenféle időjárási körülmények között, a szer ugyanis fokozatosan bocsájt ki egy erős illatot, amely megtéveszti a kutyák és a macskák szaglását. A szert használhatjuk töményen a kövezeten, a pázsit körül vagy a virágágyásokban.

GET OFF Elszoktató spray 500 ml

A GET OFF elszoktató spray kutyák, macskák riasztására, elszoktatására, beltéri és kültéri használatra alkalmas. Adagolás, alkalmazás, hatástartam: Riasztásra, elszoktatásra: Permetezzen 10 ml terméket 1,25 m2 felületre, ez elriasztja a kutyákat, macskákat.

GET OFF Tisztító és elszoktató spray 500 ml

A GET OFF tisztító és elszoktató spray megtisztítja a házi kedvenc által beszennyezett területet, majd a további piszkítás megelőzése érdekében semlegesíti a vizelet szagát és eltávolítja a keletkezett foltokat. 30 percen belül eltünteti a piszkítással járó szagot és azt kellemes citrom illattal helyettesíti. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kutya, macska környezetében.

GET OFF Öko szagsemlegesítő és illatosító spray természetes összetevőkkel 500 ml

A termék természetes növényi enzimeket és összetevőket tartalmaz, használata azonnal semlegesíti és megszünteti a szerves anyagok által okozott kellemetlen szagokat. Mint például vizelet, széklet, vér, hányadék, olajok, zsírok, távol tartja a kellemetlen rovarokat is. A kutya- és macskaházba, fekhelyre, szőnyegekre, kárpitokra fújva a lakásban és az autóban egyaránt kellemes illatot, higiénikus érzést biztosít. A termek az emberre és az állatokra ártalmatlan.

GET OFF Tisztító és szagtalanító folyadék 750 ml

A Get off Kutya és macskapiszok tisztító és szagtalanító folyadék speciális összetétele segítségével megbízhatóan távolíthatja el a háziállatok által okozott piszkot, és semlegesíti annak kellemetlen szagát. A tisztítószer nem tartalmaz foszfort, formaldehidet és klórmentes, így a kedvencei közelében is megbízhatóan használhatja. Minden, a házban előforduló kemény felületen használható.

GET OFF Öko szagsemlegesítő és illatosító aeroszol természetes összetevőkkel 400 ml

A termék természetes növényi enzimeket és összetevőket tartalmaz, használata azonnal semlegesíti és megszünteti a szerves anyagok által okozott kellemetlen szagokat. A kutya- és macskaházba, fekhelyre, illetve függönyökre, szőnyegekre, kárpitokra fújva a lakásban és az autóban egyaránt kellemes illatot, higiénikus érzést biztosít. A termek az emberre és az állatokra ártalmatlan. Természetes, antiallergén parfümöt tartalmaz.