Rólunk

A Brands & More Hungary Kft-t az FMCG szektorban 10-15 éve dolgozó 4 szakember alapította, akik nagy tapasztalattal és széles kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a magyar és a nemzetközi kereskedelem terén. 100% magyartulajdonú cég. Partnercégünkön keresztül jelen vagyunk a BENELUX országokban is: Brands & More Benelux.

Megkülönböztető jegyünk, hogy rugalmas & megbízható partner vagyunk, fő célunk hogy előremozdítsuk az üzleti lehetőségeket és a kategória növekedést. Tapasztalatunkkal a háztartási, kertészeti és élelmiszeripari termékek terén széleskörű tanácsadást tudunk végezni az aktuális fogyasztói szokásokról és a releváns új, innovatív üzleti megoldásokról, amelyek értéket képviselnek és megkönnyítik fogyasztóink életét.

A Brands & More listázott az összes fontos magyarországi láncban, hagyományos kereskedelemben és nagykereskedőnél, szakboltban. Listázva vagyunk az összes hiperben: Tescóban, Intersparban, és Auchanban, ott vagyunk mind a három diszkont láncban: Aldi, Lidl, Penny market, a Spar szupermarketekben, a drogériákban pl. DM, Eurofamily, minden barkácsáruházban: Obi, Bauhaus, Praktiker, a kertészetekben: Oázis, New garden, stb és együtt dolgozunk a vegyi és kertészeti nagykereskedésekkel, benzinkutakkal, gyógyszertárakkal, helyi láncokkal, bioboltokkal, gyógyszertárakkal, kisállatboltokkal mint a Fressnapf és webáruházakkal.

Fő értékeink az alázat, és az alapos munka, nagyon elhivatottan képviseljük márkáinkat a hazai piacon, gyorsak, rugalmasak, és odafigyelőek vagyunk minden kategóriában, ahol jelen vagyunk.

Vállaljuk külföldi cégek hazai képviseletét, marketing stratégiai és értékesítési kérdésekben tanácsadást és engedélyezés lebonyolítását. Beszélünk angolul, németül, portugálul és olaszul.

Örömmel végezzük a munkánkat, építjük az üzletet mind a 4 résztvevő fél megelégedésére: a vásárló, a kereskedő, a márka tulajdonos és a B&M részére.

Mottónk: Növekedjen velünk!

Cégvezető, TREMMEL Nóra