Screen Italia

  • Gyors és biztonságos használat!
  • Pontos eredmény!

Az európai gyártású otthoni koronavírus gyorstesztek segítségével 97-100%-os pontossággal, nyálból vagy vérből vett minta alapján, 15 perc alatt eredményt kaphat arról, hogy

  • megfertőződött-e
  • átesett-e már a víruson
  • megfelelő védettséget biztosított-e Önnek az oltás. 

Screen Italia Koronavírus gyorstesztek

Koronavírus (COVID-19) ellenanyag gyorsteszt oltás/fertőzés utáni antitest kimutatására 

A Screenitalia COVID-19 RDb – IgG gyorsteszt az oltást követően, 97,7%-os pontossággal képes megállapítani, hogy a szervezeted megfelelően védetté vált-e a koronavírussal szemben. 2 csepp vérből 15 perc alatt megtudod, hogy az oltás kifejtette-e a hatását! Az európai fejlesztésű és gyártású RDb – IgG védettség teszt az SARS-CoV-2 elleni IgG antitestek vérben lévő jelenlétét mutatja meg. Az IgG az emberi vérben jelenlévő koronavírus elleni ellenanyag, amely szervezeted fokozottabb védekezésre való képességét jelzi. Ennek mértékét az oltást követően nem vizsgálják meg, de az eljárást ajánlott elvégezni.

Koronavírus (COVID-19) gyorsteszt nyálminta alapján

Korona vírus gyorsteszt nyálminta alapján15 perc alatt 97 %- os pontossággal - a tünetek megjelenése előtt már egy-két nappal -  kimutatja az antigéneket! Az európai fejlesztésű és gyártású Screenitalia  COVID-19 nyálteszt jelenleg a legmegbízhatóbb teszt a vírus adott pillanatban történő kimutatására, a nyálminta alapján mindössze 15 perc alatt képes kimutatni, hogy elkaptad-e a koronavírust. A mérések alapján 97%-os pontossággal képes kimutatni az emberi nyálban lévő SARS-CoV-2 antigéneket. Ez a fajta antigén a fertőzés akut fázisában, általában már a tünetek megjelenése előtt 1-2 nappal kimutatható a felső légúti mintákban. Így a gyorsteszt a PCR-hoz hasonlóan kimutatja a fertőzöttséget, csak mindezt sokkal gyorsabban, kényelmesebben és tömegben töltött sorban állás nélkül.

Koronavírus (COVID-19) gyorsteszt fennálló ill. lezajlott fertőzésre

Koronavírus gyorsteszt 2in1 a jelenleg fennálló illetve a korábban lezajlott Covid 19 fertőzés kimutatására vérből . A Screen Italia COVID-19 IgG + IgM gyorsteszt 15 perc alatt 100%-os megbízhatósággal mutatja ki az IgG, és 85%-os megbízhatósággal az IgM antitest jelenlétét a vérben, hónapokra visszamenőleg is képes meghatározni, hogy átestél-e már a fertőzésen. Mind a kettő antitest az emberi vérben jelenlévő koronavírus elleni ellenanyaga. Az IgM típusú ellenanyag hamarabb kezd termelődni, mint az IgG típusú, majd hamarabb le is csökken a mennyisége a kimutathatóság határa alá.