Tex-pert mosás kiegészítők

 

Tex-pert mosáskiegészítők

Magas minőségű holland termékek, amelyek megkönnyítik a háziasszonyok életét, speciális megoldásokat nyújtanak a ruha védelem, fehérítés és folttisztítás területén.

Tex-pert termékek

Tex-pert Színvédő kendő

A Színvédő Kendő használatával a ruhák megőrzik élénk színűket, és mosás közben a különböző színű ruhákat nem kell külön válogatni. Így időt, vizet, energiát és mosószert takaríthat meg. Továbbá elkerülhető, hogy a különböző színű ruhák megfogják egymást és elszürküljenek. A kendő minden mosás típushoz, mosógéphez és minden textilfajtához alkalmazható. A színvédő kendőt a mosódob aljára kell helyezni és a mosást a szokásos módon elindítani. Vegyszermentes termék.

Tex-pert Fehérítő kendő

Többszöri mosás során a fehér ruhák elveszítik ragyogó fehérségüket, szürkének, kopottnak tűnnek. A Fehérítő Kendő különleges fehérítő hatóanyagának köszönhetően ruhái ragyogó fehérek maradnak. A mosás során a kendő magába szív minden koszt és szennyeződést, és megakadályozza, hogy a ruhák nem szürkülnek el. A kendő minden mosás típushoz, mosógéphez és minden textilfajtához alkalmazható. A termék nem tartalmaz hipót, így nem roncsolja a textíliát.

Tex-pert Illatosító kendő szárítógéphez 

A ruhák a szárítás során elveszítik frissességüket és lágyságukat, és előfordulhat, hogy elektromossággal töltődnek. Az illatosító kendő használata segít, hogy a ruhák puhák, lágyak, illatosak maradjanak, és ne érezzük azt, hogy elektromossággal töltöttek. Az illatosító kendő minden szárítási programhoz és szárítógéphez, valamint ruhatípushoz használható. A kendőt a ruhák tetejére kell helyezni és a szárítást a szokásos módon elindítani.

Tex-pert illatosító párna tavaszi illattal

A kimosott ruhák a szekrényben sokszor átveszik a kellemetlen szagokat. Az illatosító párnák használatával a ruhák a mosás után több héttel is friss illatúak és tapintásúak maradnak a szekrényben. Az illatosító párnákat a szekrénybe vagy a fiókba a ruhák mellé kell helyezni vagy felakasztani.

Tex-pert impregnáló folyadék

Esőben vagy párás, vizes helyen a ruhák gyorsan átnedvesedhetnek, elázhatnak, ami kellemetlen érzéssel járhat. Kabátok, túraruhák vízhatlanításához kiválóan alkalmazható az impregnáló folyadék. A mosás során kell a folyadékot a gép mosószer adagolójába tölteni. A hatása kiemelkedő, mivel a ruhán egy vékony víz és szennyeződés gátló réteg képződik, ami védi a ruhát az átnedvesedéstől és a szennyeződésektől. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmas.

Tex-pert mosógép és mosogatógép tisztító tabletta - 3in1

A mosógépben és mosogatógépben a használat során rengeteg vízkő, szennyeződés és kórokozó rakódik le, sokszor kellemetlen szagokat hagyva maga után. A mosógép és mosogatógép  tisztító tabletta használata segít, hogy a gépet rendszeresen tisztítsuk és fertőtlenítsük, megfelelő higiéniai körülményeket biztosítsunk a ruhák vagy edények számára, és hogy a mosógép vagy mosogatógép élettartalmát meghosszabbítsuk! A legjobb hatékonyságot akkor érjük el, ha a használati utasításban leírtak szerint járunk el.

Tex-pert Függöny tisztító

A Texpert függöny tisztító eltávolítja a függönyökbe ivódott port, piszkot, zsírt, nikotint és a kellemetlen szagokat. Az aktív oxigén segítségével függönyei ragyogó fehérek lesznek. Ez a koncentrált formula növeli a mosószer hatásfokát és a tisztítás intenzitását, amelyre az erősen szennyezett függönyök esetében szükség van. A friss tisztaság hosszan megmarad!

Tex-pert Extra Oxi fehérítő 3in1

Az Extra Oxi Fehérítő formula, segít, hogy a ruhák vakító fehérek maradjanak, megakadályozza, hogy elszürküljenek és eltávolítja a legmakacsabb foltokat, amit pl. kávé, gyümölcs, vörösbor és különböző szószok okozhatnak. Az Extra Oxi Fehérítő Tasak különleges fehérítő hatóanyagának köszönhetően a ruhák ragyogó fehérek maradnak, nem lesznek szürkék. A termék nem tartalmaz hipót, így nem roncsolja a textíliát, és a ruha foltmentes marad. A tasakot a mosódob aljára kell helyezni és a mosást a szokásos módon elindítani.