SCALA prémium mosó- és tisztítószerek

A SCALA mosó- és tisztítószerek tökéletes választás minden háztartás számára, környezetbarát csomagolásban, magas minőségű alapanyagokból készülnek, így ragyogó tisztaságot és frissességet, valamint finom illatot varázsolnak a ruháknak és otthonunknak.

SCALA Mosogatószerek

A SCALA kézi mosogatószer hatékony zsíroldó és szagtalanító hatással bír, így az edények ragyogóan tiszták és csillogóak lesznek. Finom citrus illattal.

A SCALA kézi mosogatószer hatékony zsíroldó és szagtalanító hatással bír, így az edények ragyogóan tiszták és csillogóak lesznek. Finom citrom illattal.

A SCALA kézi mosogatószer hatékony zsíroldó és szagtalanító hatással bír, így az edények ragyogóan tiszták és csillogóak lesznek. Szódabikarbónával a még hatékonyabb tisztításért.

SCALA Öblítő koncentrátumok

A SCALA öblítő koncentrátum Búzavirág & gardénia hosszantartó, kellemes illatot és csodás puhaságot varázsol a ruháknak, kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas, 60 mosásra elegendő.

A SCALA öblítő koncentrátum Vanília & frézia hosszantartó, kellemes illatot és csodás puhaságot varázsol a ruháknak, kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas, 60 mosásra elegendő.

A SCALA öblítő koncentrátum Jázmin & orgona hosszantartó, kellemes illatot és csodás puhaságot varázsol a ruháknak, kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas, 60 mosásra elegendő.

A SCALA öblítő koncentrátum Levendula & gyöngyvirág hosszantartó, kellemes illatot és csodás puhaságot varázsol a ruháknak, kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas, 60 mosásra elegendő.

SCALA Kímélő folteltávolító

A SCALA kímélő folteltávolító gél könnyedén elbánik a makacs foltokkal és kellemetlen szagokkal, miközben védi a ruhák anyagát és színét. Kényes, fehér és színes ruhákhoz, kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható. Finom virág illattal.

Kapcsolatfelvétel