TEX-PERT Mosási kiegészítők

Magas minőségű holland termékek, amelyek megkönnyítik a háziasszonyok életét, speciális megoldásokat nyújtanak a ruha védelem, fehérítés és folttisztítás területén.

TEX-PERT termékek

A mosógépben és mosogatógépben a használat során rengeteg vízkő, szennyeződés és kórokozó rakódik le, sokszor kellemetlen szagokat hagyva maga után. A mosógép és mosogatógép tisztító tabletta használata segít, hogy a gépet rendszeresen tisztítsuk és fertőtlenítsük, megfelelő higiéniai körülményeket biztosítsunk a ruhák vagy edények számára, és hogy a mosógép vagy mosogatógép élettartalmát meghosszabbítsuk! A legjobb hatékonyságot akkor érjük el, ha a használati utasításban leírtak szerint járunk el.

A TEX-PERT függönytisztító eltávolítja a függönyökbe ivódott port, piszkot, zsírt, nikotint és a kellemetlen szagokat. Az aktív oxigén segítségével függönyei ragyogó fehérek lesznek. Ez a koncentrált formula növeli a mosószer hatásfokát és a tisztítás intenzitását, amelyre az erősen szennyezett függönyök esetében szükség van. A friss tisztaság hosszan megmarad!

A ruhák a szárítás során elveszítik frissességüket és lágyságukat, és előfordulhat, hogy elektromossággal töltődnek. Az illatosító kendő használata segít, hogy a ruhák puhák, lágyak, illatosak maradjanak, és ne érezzük azt, hogy elektromossággal töltöttek. Az illatosító kendő minden szárítási programhoz és szárítógéphez, valamint ruhatípushoz használható. A kendőt a ruhák tetejére kell helyezni és a szárítást a szokásos módon elindítani.

Az Oxi fehérítő formula segít, hogy a ruhák vakító fehérek maradjanak, megakadályozza, hogy elszürküljenek és eltávolítja a legmakacsabb foltokat, amit pl. kávé, gyümölcs, vörösbor és különböző szószok okozhatnak. Az Oxi Fehérítő por különleges aktív oxigén alapú fehérítő hatóanyagának köszönhetően a ruhák ragyogó fehérek maradnak, nem lesznek szürkék. A termék nem tartalmaz hipót, így nem roncsolja a textíliát, és a ruha foltmentes marad.

Miért válaszd a TEX-PERT termékeket?

Makacs foltok? Van megoldás!

Az aktív oxigén alapú fehérítőszerek hatékonyan távolítják el a foltokat és a szennyeződéseket a ruhákról anélkül, hogy károsítanák a szöveteket. Ezek biztonságosan használhatók különböző anyagokhoz, beleértve a színes és kényes ruhákat is.

Tartsd tisztán mosógéped!

A ruhák védelme mellet a mosógép védelme is fontos, hiszen sok esetben a nem megfelelően karbantartott mosógép okozza a ruhák elszíneződését és rossz szagát. Ügyelj hát mosógéped tisztántartására is!

Kapcsolatfelvétel