Blumen vetőmagok

A kutatástól a termékminőségig

1920 óta az Önök szolgálatában

A kutatás, az innováció, a szolgáltatás és a termékminőség a Blumen sikerének megkülönböztető elemei. Az elmúlt 20 év meghatározó volt a csoport növekedésében, ezt a növekedési folyamatot fontos kutatás-fejlesztési beruházások kísérték, amelyek célja olyan kertészeti fajták beszerzése, amelyek nemcsak esztétikai tulajdonságaikkal, hanem mindenekelőtt „ízükkel” tűnnek ki.

Elkötelezettség és innováció

1920 óta az Önök szolgálatában

Célunk Olaszország értékes fajtaörökségének megőrzése, és olyan termékeket kínálni, amely tükrözik a múlt tipikus ízeinek értékeit. A kutatás és fejlesztés, valamint az új vetőmagfajták kiválasztása és bejegyzése iránti állandó elkötelezettség az évek során egyre innovatívabb és minőségileg fejlettebb termékek létrehozásához vezetett, amelyeket széles körű értékesítési hálózaton keresztül forgalmaznak.

A kezdetektől napjainkig

1920 óta az Önök szolgálatában

A Blumen Csoport eredete a ’20-as évekre nyúlik vissza, amikor alapítója megtette első lépéseit egy még mindig márka nélküli piacon. Azóta hosszú utat tettünk meg, és ma a Blumen Group több éves tapasztalat után büszkélkedhet a főhős címmel a zöldségkert és a kert vetőmagpiacán, mind a hobbi, mind a szakmai szektorban.

A világ legerősebb paprikái

Különleges paradicsomok

Olasz ízek

Hagyományos vetőmagok

Virág vetőmagok

Fűszernövények

Kapcsolatfelvétel