Virág vetőmagok

Évelő növény, ajánlott virágágyásba vagy vágott virágnak. Gyakran használják fű közé vetve is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 15-20 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Jún. Virágzik: Máj-Szept Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Ajánlott virágágyásba vagy alacsony szegélynek. Alkalmas sziklakertbe, vagy homokos talajra és cserépbe ültetésre is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 15 cm magasra nő meg. Ültetés: Ápr-Jún. Virágzik: Jún-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Tömör, mutatós. Ajánlott virágágyásba vagy szegélynek. Alkalmas sziklakertbe. Többször virágzik. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 30 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Máj Virágzik: Máj-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Évelő növény, nagyon kellemes illattal. Ajánlott virágágyásba, cserépbe és sziklás talajra is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 15 cm magasra nő meg. Ültetés: Jan-Márc. Virágzik: Ápr-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény, hosszan virágzik. Ajánlott virágágyásba, cserépbe és vágott virágnak is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 70 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Márc. Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény, a kert üde színfoltja. Ajánlott vágott virágnak is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 2 m magasra nő meg. Ültetés: Márc-Jún Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Nagy, dupla, kerekvirágú, igen hosszan virágzik. Ajánlott virágágyba vagy vágott virágnak is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 25 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Júl Virágzik: Júl-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Évelő virágmagkeverék. Ajánlott sziklakertbe vagy virágszőnyegnek. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 20 cm magasra nő meg. Ültetés: Ápr-Júl Virágzik: Máj-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Nagyon korán és hosszan virágzik. Ajánlott alacsony szegélynek, vagy vágott virágnak. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 15 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Márc Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Évelő nagyon élénk színű növény. Ajánlott szegélynek, vagy vágott virágnak és cserébe ültetésre is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 80 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Jún Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Évelő rusztikus növény. Nagyon jól alkalmazkodik minden körülményhez. Megfelelő sziklás, kavicsos kertbe, illetve balkonok, teraszok beborítására. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 20 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Jún Virágzik: Júl-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Nagyon gyorsan nő. Jól alkalmazkodik minden körülményhez. Megfelelő lugas kialakítására, falra vagy pergolára felfuttatni. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 3 m magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj Virágzik: Jún-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Hosszan virágzik. Virágágyásba vagy szegélynek és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 40 cm magasra nő meg. Ültetés: Feb-Márc Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Nagyon kellemes illata van. Hosszan virágzik. Virágágyásba vagy szegélynek és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 15 cm magasra nő meg. Ültetés: Jan-Márc Virágzik: Ápr-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Virágágyásba vagy szegélynek és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 45 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj Virágzik: Jún-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Tömör, mutatós. Ajánlott felfuttatni virágoszlopnak, vagy pergolára. Többször virágzik. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 1 m magasra nő meg. Ültetés: Feb-Máj Virágzik: Máj-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény, ajánlott virágágyásba vagy magas szegélynek illetve vágott virágnak. 90 cm magasra nő meg. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. Ültetés: Márc-Máj Virágzik: Jún-Okt Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Virágágyásba üde színfoltnak és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 60 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Jún Virágzik: JúnSzept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Virágágyásba és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 50-100 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj. Virágzik: Máj-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Virágágyásba és szegélynek is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 30 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj Virágzik: Máj-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Évelő növény. Virágágyásba és vágott virágnak is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 60 cm magasra nő meg. Ültetés: Máj-Júl Virágzik: Júl-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növény. Nagyon gyorsan nő. Jól alkalmazkodik minden körülményhez. Megfelelő lugas kialakítására, falra vagy pergolára felfuttatni. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 3 m magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj. Virágzik: Jún-Okt. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Kétnyári növény. Idális sziklás földbe, virágágyásba és szegélynek is. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 40 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Jún Virágzik: Jún-Szept. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Egynyári növények keveréke, amelyeknek hívogató illatára és színeire érkeznek a pillangók. Virágágyásba és szegélynek is megfelelő. 0,5 cm mélyen vessük el a magokat. 40 cm magasra nő meg. Ültetés: Márc-Máj. Régiónként változhat az ültetési, betakarítási időszak a jelöltekhez képest. Virágzik: Szept Dupla védőcsomagolásban biztosítjuk a kiváló minőséget, s a garantált kikelést a 3 P.A.C. rendszer szerint.

Kapcsolatfelvétel