Csíráztató edények

1. Csavarja le az edény fedelét és tegyen bele 1-1,5 kávéskanál magot. Töltse meg vízzel és rázza össze a magokkal. Cseréljen vizet és hagyja ázni a magokat 10 órán keresztül.
2. 10 óra múlva öntse le az áztatóvizet, töltsön rá frisset és mossa át a magokat. Öntse le a vizet és helyezze az edényt a ferde talpára, hogy a felesleges víz kifolyhasson. Naponta kétszer ismételje meg az öblítést.
3.Magtól függően 4-6 nap elteltével a csírák fogyaszthatók, felhasználható köretként, salátákhoz, vagy leves feltétként.
Doboz tartalma:1 db üvegedény tetővel

Mosogatógépben tisztítható!

1. Tegyen a szűrőlapra 2 kávéskanál magot. Óvatosan engedjen rá vizet. Töltse meg az edényt vízzel és helyezze rá a szűrőt. Az edényben annyi víz legyen, hogy a magok kicsit lebegjenek.
2. A csírázás már az első nap elkezdődik. Az első és a második napon óvatosan fentről öblítse le a magokat folyó víz alatt és naponta cseréljen vizet az edényben. Mindig annyi víz legyen az edényben, hogy a magok gyökereit elfedje.
3.Magtól függően 4-8 nap elteltével a saláta fogyasztható, felhasználható szendvicsekhez, díszítésként, salátákhoz, friss sajtokhoz. Ideális a szükséges napi vitamin- és ásványi anyag beviteléhez, része az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek.

Doboz tartalma:1 db üvegedény tetővel

Mosogatógépben tisztítható!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Bármely kérdés vagy észrevétel esetén állunk szíves rendelkezésére.